Bel voor persoonlijk advies

Mail je gegevens naar

Persoonlijk (laad)plan

U heeft gekozen voor het elektrisch rijden, gefeliciteerd! Maar nu? Deze manier van rijden vergt ook een andere aanpak als het gaat om “tanken”.Het thuisladen is nu een belangrijk onderdeel geworden van uw dagelijkse gebruik van uw auto. Daarom vinden wij dat u een feilloos en goed werkend laadsysteem moet hebben.

We hebben een speciaal programma ontwikkeld waarmee we samen met u een persoonlijk laadplan maken. Dit houdt in, dat met onze expertise en kennis wij een maatwerk laadplan maken, specifiek op uw wensen en uw situatie (Thuis & Auto) en geheel onafhankelijk!

Met dit persoonlijk laadplan kunt u iedere gewenste installateur en leverancier aanschrijven, eventueel meerdere om zo offertes te kunnen vergelijken. Volgens ons een win-win situatie; u krijgt met ons plan de beste laadoplossing tegen de beste prijs en de investering van dit plan verdient u op deze wijze meteen weer terug. Zonder verrassingen en teleurstellingen achteraf.

Uw voordelen van ons Persoonlijk Laadplan:

Uiteindelijk is ons gezamenlijk doel : De beste laadoplossing tegen een betaalbare prijs!

We kunnen online of een persoonlijke schouwing bij u komen doen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden en/of vragen over ons persoonlijk adviestraject!